ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
Μαλάι Γιάννης
Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων Σαλαμίνα - Υαλότουβλα - Μονώσεις Ταρατσών

Η επιχείρησή μας “Μαλάι Γιάννης” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Παλούκια, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στις οικοδομικές εργασίες, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα μάρμαρα, τα πλακάκια και την μόνωση της ταράτσας σας.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τοποθετήσεις πλακιδίων, επενδύσεις, μονώσεις ταρατσών και παντός είδους οικοδομικές εργασίες, άμεσα και υπεύθυνα, στις καλύτερες τιμές.
 

 


 

 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνουμε κατασκευές και τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τοποθετήσεις πλακιδίων σε πατώματα και τοίχους, τοποθετήσεις υαλότουβλων καθώς και μονώσεις ταρατσών.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων στην Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική. 

Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας, να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.

 


 

Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές χωρίς μείωση της ποιότητας καθώς και η παράδοση τους στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στη Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαλαμίνα και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.