ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ & ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Μαλάι Γιάννης | Τοποθετήσεις Πλακιδίων & Μαρμάρων Σαλαμίνα - Υαλότουβλα - Μονώσεις Ταρατσών

Η επιχείρησή μας “Μαλάι Γιάννης” η οποία βρίσκεται στην Σαλαμίνα, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία, μπορεί να αναλάβει την άψογη τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Σαλαμίνα και σε όλη την Αττική.

Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στην τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, σε συνδυασμό, με σύντομο χρόνο εκτέλεσης εφαρμόζοντας πιστά τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών που πρέπει να εκτελεστούν.
 

 


 

 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση όλων των ειδών πλακιδίων και να εφαρμόσει οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Επίσης, πραγματοποιεί κάθε μερεμέτι που σχετίζεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων στον χώρο σας και σας εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα, ανάλογο των αναγκών και των απαιτήσεών σας.
 
Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις
πλακιδίων σε:
  Δάπεδα
  Τοίχους
  Κουζίνες
  Μπάνια
  Μπαλκόνια
  Πισίνες κ.α.

 


 

 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Με πίστη στην παράδοση του μαρμάρου, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες, λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις για την τοποθέτηση μαρμάρων στην οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες και πολλά ακόμα φυσικά πετρώματα ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο ύφος και το στυλ του χώρου σας.

Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής.
 
Αναλαμβάνουμε:
  Δάπεδα
  Πάγκους Κουζίνας
  Σκάλες
  Επένδυση Πισίνας
  Επένδυση τζακιού
  Περβάζια
  Ορθομαρμάρωση κτιρίου
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να δούμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την οικία, το εξοχικό αλλά και την επιχείρησή σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σαλαμίνα και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.